Samle dine mindre lån eller kredittkortgjeld

Ved hjelp av Summarum Finans kan du sammenligne og finne de beste lånealternativene. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med å få det beste mulige tilbudet basert på dine individuelle behov. Det er helt kostnadsfritt å søke.

Ønsket lånebeløp 100000 kr


Eks: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl. geb. 950, kostnad 16.682. Totalt: 116.682. Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 37,62%.

Ønsker du ikke å registrere deg?
Sjekk vår komplette sammenligning her!

Refinansier opptil 500 000 kr

Refinansiering gir deg mulighet til å samle alle dine dyre kredittkort, lån, og annen gjeld. Det er mulig å søke om refinansiering fra 5 000 til 500 000 kroner, uten noen krav til sikkerhet eller pant. Bankene tar hånd om alt det praktiske med din refinansiering.

Hvorfor refinansiere?

Refinansiering av lån vil gi deg bedre oversikt over økonomien din og lavere månedlige utgifter. Det gir deg forutsigbarhet fra måned til måned. Refinansierer du via Summarum Finans får du samlet alle dine kreditter i et lån uten sikkerhet. Det er dette som kalles forbrukslån. Fordelen med slike lån er at du ofte får bedre rente og lengre tilbakebetalingstid enn andre smålån og kreditter.

Hvor mye kan du spare?

Vi tilbyr lånerenter mellom 7,74 og 28,44 %. Refinansieringen av gjeld via Summarum Finans gir deg opptil 15 års nedbetalingstid. Du kan selvsagt innfri hele eller deler av lånet når du selv vil.

Du får svar og uforpliktende tilbud fra vår samarbeidspartnere

Er forbrukslånene dine blitt en byrde, og leter du etter en måte å komme deg ut av denne situasjonen? Det er slik at med tilbøyeligheten vår til å leve over evne, så kommer det ikke som noen overraskelse at mange mennesker sliter med gjeld. Men hvordan løser du dette problemet? Samling av gjelden er en av de bedre løsningene. Formålet med denne artikkelen er å gi deg noen gode tips om samling av gjeld for å hjelpe deg til å sikre din økonomiske framtid.

Ved en refinansiering av gjelden din samler du alle lånene dine og kredittkortgjeld i ett enkelt lån. Du får da ett lån med en lavere rente, eller med lenger nedbetalingstid. Dermed vil du få frigjort midler til andre formål, ettersom du får en reduksjon i det du betaler hver måned for lånet.

Denne formen for lån kan du få flere forskjellige steder. For eksempel kan du ta kontakt med din egen lokale bank og søke om refinansieringslån. Det finnes også firmaer som spesialiserer seg på denne låneformen. Først og fremst vil vi råde deg til å ta en kikk på selskapenes hjemmesider for å finne mer informasjon om deres tilbud av lån. Noen steder har de en lånekalkulator som vil gi deg en idé om hvor mye du sparer ved å samle gjelden i ett lån. Ved å bruke slike verktøy vil du være i bedre stand til å velge et lån som passer deg.

Velg et etablert selskap med god anseelse, og diskuter gjerne med venner og familie før du refinansierer.

Hva er Summarum Finans?

Summarum Media AB tilbyr selv ingen låneprodukter, og vi foretar ingen beslutninger om å bevilge lån eller formidling av låneprodukter. Summarum Media AB er ikke en finansagent og sender ikke data direkte til finansagenter. Du kan selv velge hvilken tjeneste du vil bruke. Vi forteller deg ganske enkelt hvilken tjeneste som passer dine behov best, og hvor du sannsynligvis vil bli godkjent.

Koster det noe å bruke?

Det er helt kostnadsfritt å søke.

Hva skjer etter at lånesøknaden er sendt?

Du velger selv hvilken tjeneste du vil bruke, og deretter fullfører du søknaden for lån. Her blir du deretter matchet med forbrukslånene som passer din profil. La fler enn 15 banker og långivere konkurrere om deg. Sammenlign, og velg ditt lånetilbud.

Hva slags lån får jeg?

De låneforslagene du får presentert kommer fra seriøse banker og långivere. Du vil kun få tilbud om de beste forslagene basert på din situasjon og dine ønsker rundt lånet. Dette betyr for eksempel at du ikke vil bli anbefalt SMS lån. Det er fordi målet er å gjøre din økonomiske situasjon bedre, og ikke verre.

For å søke lån online må du

  • Ha skattet til Norge i minst 3 år
  • Ikke ha betalingsanmerkninger
  • Årsinntekt på minimum 120 000 kroner
  • Være 20 år gammel eller eldre

Summarum Finans er en tjeneste som sammenligner lån, og som enkelt lar deg finne den beste banken eller megleren for dine behov. Vi sender ikke søknaden direkte til meglere eller utlånere. Vi forteller deg simpelthen hvilke alternativer som er de billigste og best passende til dine behov. Du velger selv hvilken tjeneste du vil benytte.

Ved hjelp av Summarum Finans kan du sammenligne og finne de beste lånealternativene. Gjennom vår samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov.

SØK NÅ

Artikler