Refinansiering

Ved hjelp av Summarum Finans kan du sammenligne og finne de beste lånealternativene. Gjennom vår samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med å få best mulig tilbud basert på dine individuelle behov. Det er helt kostnadsfritt å søke.

  • Send inn søknad. Det betyr ingen forpliktelser fra din side.
  • Du sparer tid og får det lån som gir mest igjen til deg.

Ønsket lånebeløp 100000 kr


Eks: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl. geb. 950, kostnad 16.682. Totalt: 116.682. Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 37,62%.

Ønsker du ikke å registrere deg?
Sjekk vår komplette sammenligning her!

 

For å søke lån online må du:

  • Være lignet/skattet til Norge i over 3 år
  • Ikke ha betalingsanmerkninger
  • Årsinntekt på minimum 120 000 kroner
  • Være minst 18 år gammel

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å ta opp et lån for å betale ned et gammelt lån. Refinansieringa kan også brukes til å betale ned flere gamle lån, kredittkortgjeld eller andre typer smålån.

Hvilke fordeler er det med refinansiering?

Refinansiering passer for deg som har mange smålån, gjeld på kredittkortet, eller et lån du har hatt i flere år. Det er nemlig store sjanser for at du kan spare en god del penger på å refinansiere.

Kredittkort som er brukt opp mot kredittgrensen har generelt høye rentesatser. Det samme har smålån. Du vil tjene betydelig på å få samlet disse i et større refinansieringslån med lavere rente. Som en bonus vil du få færre månedlige gebyrer å betale.

Du kan også få lengre nedbetalingstid på et eksisterende lån gjennom en refinansiering. Dersom du for eksempel sliter med at de månedlige avdragene er høyere enn hva din økonomi tillater, er det mulig å refinansiere lånet og som følge av det betale mindre hver måned. Utfallet kan da bli at lånet ditt blir litt dyrere i sin helhet, men mye enklere å håndtere.

Dersom du derimot ønsker å bli kvitt gjelden din raskt, billig og effektivt, er det bedre å velge kort nedbetalingstid. Kort nedbetalingstid vil koste deg mindre, men vil føre til at du må betale et høyere beløp per måned.

Hva er forskjellen på refinansiering og et vanlig forbrukslån?

Dette er et spørsmål mange lurer på, og det er ikke uten grunn. Forskjellen mellom et forbrukslån og refinansiering er egentlig veldig liten. I bunn og grunn får du bare et nytt lån etter at refinansieringa er gjennomført, men prosessen utføres litt annerledes.

Banken vil sørge for å betale ned de lånene du oppgir i lånesøknaden i stedet for å overføre beløpet til din egen konto. Dette sparer deg for tid og arbeid, samtidig som det er tryggest for både deg selv og banken.

Summarum Finans er en tjeneste som sammenligner lån, og som enkelt lar deg finne den beste banken eller megleren for dine behov. Vi sender ikke søknaden direkte til meglere eller utlånere. Vi forteller deg simpelthen hvilke alternativer som er de billigste og best passende til dine behov. Du velger selv hvilken tjeneste du vil benytte.

Ved hjelp av Summarum Finans kan du sammenligne og finne de beste lånealternativene. Gjennom vår samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov.

SØK NÅ

Artikler